Friss hírek

2006.01.23. 08:19

Kuncze szívesen kormányon maradna

Menjünk, csináljuk meg, nyerjünk a választásokon a liberálisoknak, és Magyarországnak 2006-ban - mondta zárszavában az SZDSZ elnöke a párt programalkotó és kampánynyitó küldöttgyűlésén vasárnap a budapesti Kongresszusi Központban.

BAMA

"A beszédemben azt mondtam, hogy a sikeres választási szerepléshez kell egy jó program, most már mondhatjuk, hogy megvan, elfogadtuk, kellenek a jó jelöltek, itt látjátok őket a színpadon (...) kell egy jó kampány, nyugodjatok meg, jó lesz a kampányunk, és hát természetesen kell nagyon sokat dolgozni a sikeres szereplés érdekében" - hangsúlyozta Kuncze Gábor a 176 szabad demokrata képviselő-jelölt között a színpadon állva.

A pártelnök szerint ha mindannyian így tesznek, akkor az SZDSZ sikeres lesz ezen a választáson, és igaz lesz a színpadi díszleten található felirat, "hogy a 2006-os választásokat mi, liberálisok nyerhetjük meg".

Kuncze Gábor zárszava előtt emlékplakettel köszönte meg a párt nevében a liberális polgármesterek, köztük a budapesti főpolgármester elmúlt években végzett munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!