Friss hírek

2006.01.08. 17:31

Révész: hamisítás Újhelyi dokumentuma

A Fidesz szóvivője "nyilvánvaló hamisításnak" nevezte azt az Újhelyi István szocialista politikus által közzétett dokumentumot, amelyben arra utal, hogy a Magyar Vizsla mögött a Fidesz áll.

BAMA

A Fidesz évnyitó nagygyűlésén vasárnap Debrecenben tartózkodó Révész Máriusz elmondta: "amit az MSZP és  Újhelyi István művel, az politikai krimibe illik". A politikus szerint "a rendszerváltás óta nem volt példa arra, hogy egy párt dokumentumokat, iratokat hamisítson, s majd azokra hivatkozzon". A konkrét üggyel kapcsolatban elmondta: december 23-ától a Fidesz iroda zárva volt, minden munkatársuk szabadságát töltötte. Az ominózus napon Rogán Antal pedig külföldön tartózkodott, így nyilvánvalóan hamisítás történt.

Révész Máriusz jogi lépéseket helyezett kilátásba mindazon médiumokkal szemben, amelyek egyoldalúan a cáfolat nélkül közlik Újhelyi István álláspontját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!