Friss hírek

2005.12.21. 17:00

Diétáznia kellene Saronnak

Ügyelned kéne arra, hogy mit eszel- javasolta neki Bush. Kebab, steak, báranyhús, falafel, gyros és édesség alkotja a "tipikus Saron menüt".

BAMA

Az izraeli miniszterelnök, Ariel Saron állapota körüli aggodalmak vitát indítottak el Saron testsúlyáról. Az izraeli újságok megpróbálták kitalálni, hogy pontosan mennyit is nyom a hétvégén agyér-görcsön átesett, 77 éves elnökük. Az USA-elnök, George Bush telefonon kívánt neki jobbulást, és javasolta neki: ügyeljen arra, hogy mit eszik. Ez utóbbi nem kerülte el az izraeli sajtó figyelmét. A Maariv című újság részletes beszámolót közölt, hogy mit evett Saron a szombati – kórházba kerülése előtti – partin. Az elnök kebabot, steaket, báranyhúst, salátát, többféle édességet fogyasztott, melyet a sajtó „tipikus Saron menüként” jellemez. A Yediot Ahronot újság arról számolt be, hogy az elnök rendszeresen rendel az irodájába gyrost és falafelt. (cnn)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!