Hírek

2007.02.03. 06:00

Hajdú Péter sztárbokszai

Összerúgta a port a Bagi-Nacsa humorista duóval, a napokban pedig egy reggeli tévéműsorban szalonképtelen jelzővel illették Hajdú Péter műsorvezetőt és producert.

Csontos Tibor

Összerúgta a port a Bagi-Nacsa humorista duóval, a napokban pedig egy reggeli tévéműsorban szalonképtelen jelzővel illették Hajdú Péter műsorvezetőt és producert.

- Árulja már el, mi a baj Önnel?

- Nem tudom, mi baj lehetne velem.

- Bagi Iván és Nacsa Olivér egyszerűen otthagyta, úgy tetszik, nem dolgoznak együtt tovább.

- Nem tehetek arról, hogy felrúgták érvényes szerződésünket. De hát ugyanezt csinálták Dévényi Tiborral is, aki a hírek szerint ugyancsak arra készül, hogy beperelje őket. Amikor híre ment, hogy szilveszteri műsort készítek velük, legalább tízen hívtak fel, hogy legyek velük óvatos.

- Miket mondtak róluk a telefonban?

- Azzal "örvendeztettek" meg, hogy linkek és megbízhatatlanok. Egyik jóbarátja elmesélte, hogy Nacsa Olivér aláírt szerződése ellenére nem ment el az egyik fellépésre. Mégis vállaltam velük a közös munkát, még abba is beleegyeztem, hogy az általuk választott főszerkesztővel készítsék el óévbúcsúztató műsorukat az ATV-n, amely egyébként nagy siker volt.

- Azt is megengedte Nacsa Olivérnek, hogy szerepeljen a Sztárok a jégen című műsorban, miközben Önhöz köti a szerződése?

- Azt mondtam, ha nem megy a mi közös produkciónk rovására, hozzájárulok a TV2-ős szereplééhez. Csakhogy a próbák miatt nem késett illetve nem jött el stábértekezletre. Visszahallottam, hogy nem érdekli a velem kötött érvényes szerződés, megjegyezte, hogy "legfeljebb Hajdú majd beperel.

- És Hajdú Péter perel?

- Nem mondtam fel a szerződésünket, de ügyvédi felszólítást küldtünk a két humoristának, nyilatkozzanak arról, részt vesznek-e majd a következő adás felvételein. Nem hagyhatom annyiban, nem kevés pénzem fekszik a produkcióban. Ha sor kerül rá, majd a bíróság úgyis dönt.

- Az Önt reggeli tévéműsorban szalonképtelen jelzővel illető modellt viszont nyilván nem citálja bíróság elé.

- Nem tudom, ki ez a nő, annyi biztos, hogy Kelemen Annának hívják. Azt sem tudom, mi rejlik a szilikonja mögött. Az biztos, hogy Nyertes Zsuzsa szalonjában nem fizette ki a tizenötezer forintos számlát, s ezt a színésznő elmesélte az Esti Frizbí című műsoromban. Adás közben felhívtuk a vetkőző hölgyet, miért lépett le fizetés nélkül. Közölte, hogy nem bír bennünket és letette a telefont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!