Gazdaság

2008.01.07. 16:48

Hárman vették meg a pályázati kiírást a Heves megyei kórházra

Ma bejárást tartottak az egri kórházban a működtetés iránt érdeklődő befektetők részére. Merczel József, a megyei közgyűlés alelnöke a nem nyilvános programot követően sajtóközleményt adott ki.

R. M.

Eszerint a Heves Megyei Önkormányzat 2007. november 30-i ülésén hagyta jóvá a Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet valamennyi egészségügyi feladatának ellátására, az egészségügyi intézmény orvos-szakmai-gazdálkodási program alapján történő üzemeltetésére és a közfeladat ellátását szolgáló vagyon vagyonkezelésbe történő adására vonatkozó nyilvános pályázati felhívását.

[caption id="" align="alignright" width="279"] Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] Az ebben a felhívásban meghatározott, 2008. január 7-én reggel kilenc órai határidőig három érdeklődő vásárolta meg a pályázati tenderdossziét, továbbá a pályázati anyagot átadták Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata részére is. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a pályázati dokumentációt a hatvani és a gyöngyösi kórházakat üzemeltető HospInvest Zrt. is megvásárolta.

A pályázati felhívás tartalma értelmében hétfőn délelőtt tízkor megkezdődött az intézmény helyszíni bejárása tapasztalatszerzés céljából. Az eseményen a pályázati dokumentációt megvásároltak közül két érdeklődő jelent meg szakembereivel. Ezen a napon a Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet I. sz. főtelephelyét, azaz a Markhot úti telephelyet tekintették meg, majd ezt követően konzultáció zajlott a megyei önkormányzat illetékeseivel. Az érintettek megállapodtak abban, hogy a bejárás kedden folytatódik az intézmény többi telephelyein.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!