Gazdaság

2008.11.12. 12:37

Szövetkezeti hitelintézet nyitott bankfiókot Egerben

Hetedik fiókját nyitotta meg ma délelőtt az északkelet-magyarországi régióban a kazincbarcikai székhelyű Takarék Szövetkezeti Hitelintézet.

S. B. S.

A létesítmény mai avatásán díszvendégként részt vett Eger polgármestere is. Megnyitó beszédében Palcsó László elnök-ügyvezető igazgató mutatta be a hitelintézet működését.
– A Dr. Nagy János utcai fiók nyitása része annak a stratégiának, amelyet ez a takarékszövetkezet nyolc éve visz és képvisel. Miskolcon kezdődött a folyamat, majd Budapesten, Nyíregyházán keresztül most jutunk el Egerbe. A 2000 óta képviselt stratégiánk lényege, hogy meg kell keresnünk azokat a pontokat a térségben, ahol megvethetjük a lábunkat, és tovább építhetjük az 1976-ban Kazincbarcikán létrehozott takarékszövetkezet jövőjét a pénzpiacon – fogalmazott Palcsó László, a Takarék Szövetkezeti Hitelintézet elnök-ügyvezető igazgatója.

A pénzintézeti vezető szerint előbb létre kellett hozni a belső feltételeit annak, hogy piacot próbáljanak szerezni az északkelet-magyarországi térség pénzpiaci, regionális központjaiban, megyeszékhelyein. Fel kellett építeni a belső struktúrát, munkatársaik képzettségi szintjét, szaktudását, értékesítési ismereteit, termékeik palettáját úgy kellett átgondolniuk, hogy ezek alkalmassá tegyék őket a komoly versenyhelyzetben való helytállásra.

– Értékesítési stratégiánkat mi az ügyfeleinkre építjük – mondta Palcsó László, akitől megtudtuk: régóta megkülönböztetett módon kezelik a nyugdíjaskorú ügyfélkört, számukra kiemelt szolgáltatásokat igyekszenek nyújtani. A másik nagyon fontos kör, akikkel hangsúlyosan foglalkoznak, a kis- és középvállalkozások csoportja. Az elnök-ügyvezető igazgató utalva jelmondatukra – „Társ a pénzügyekben” – hozzáfűzte: – Azt a törekvésünket fogalmaztuk meg szlogenünkben, hogy mind külső és belső megjelenésünkben, mind kiszolgálásunkban tükröződjön, hogy aki hozzánk bejön, érezhesse: talált egy helyet, ahol társra talált pénzügyi problémáinak megoldásában.

Köszöntötte a megjelenteket Habis László is, jó munkát kívánva a szövetkezet, illetve a fiók munkatársainak. A polgármester kifejezte meggyőződését, hogy abban a szegmensben, ahol a bank a termékeit kínálja, de elsősorban a lakossági értékesítés területén, valamint a kis és mikrovállalkozások körében, sikeres lesz majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!