Gazdaság

2009.08.19. 12:32

Nem csak finomak, egészségesek is a Rádi termékei

A Rádi Pékségnél az egyik legfontosabb szempont, hogy termékeik egészséges alapanyagokból, tartósítószer nélkül készüljenek.

PR-cikk

Bevallom, hogy a tönkölyös meggyes szelet nevének hallatán összefutott a számban a nyál. Pedig ez csak az egyik olyan terméke a sok közül a Rádi Pékségnek, amelyből nem csak állandóan fogyasztana az ember, de igen egészséges is. Amikor Mlinkó Attila ügyvezető igazgatóval és Koós Balázs kereskedelmi igazgatóval – az új kenyér ünnepe közeledtével – arról beszélgetünk, hogy merre halad a cég, az egyik legfontosabb szempontként említik, hogy a Rádinál meghatározóak az egészséges alapanyagokból, tartósítószer mentesen előállított, a modern táplálkozást szolgáló kenyerek és sütemények. De nem csak a kenyérfélékben, vagy péksüteményben részesítik előnyben az egészséges összetevőket, hanem a cukrászáruiknál is.

[caption id="" align="aligncenter" width="396"] „Hogy az étkezés élmény legyen...”
[/caption]

A cég vezetői arról is tájékoztatnak, hogy náluk különös hangsúlyt fektetnek a környezet védelmére. Magában az üzemben nagyon sok változást vezettek be, hogy az áram- és gázfelhasználás ne terhelje a környezetet. Új megrendelő rendszert működtetnek, amivel a saját boltjaik, a franchise partnerek elektronikus úton adják le a megrendeléseket és a módosításokat. Az irodában csak újra feldolgozott papírt használnak. A boltokban a műanyag táskákat papír zacskókra cserélték. Bevezették a szelektív hulladékgyűjtést is. A technológia fejlesztése többek között új gépek, főként kemencék beszerzését jelentette.

Névjegy

Rádi Pékség Kft.

3300 Eger, Kistályai út 5.

Telefon: 36/413-206

Fax: 36/311-788

E-mail: [email protected]

A kapacitás megnövelésével későbbi kiszállítás vált lehetővé, így frissebb terméket talál a boltokban a vásárló. Jelentősen bővült a raktárkapacitásuk és a szállítóeszközparkjuk is, beleértve az első két 12 tonnás kamiont. Büszkén említik, hogy ma már járműveik átlagéletkora egy év körül van. A cég nemrégiben megszerezte az IFS tanúsítvány legmagasabb, high level fokozatát, ami biztosítéka annak, hogy az üzemben az alapanyagoktól a készáruig minden maximálisan kontrollált, ellenőrizhető, visszakövethető.

– Egerben sikerült megalapozni egy olyan bolthálózatot, amihez később csatlakoztak más városokból a partnereink. Sikerült a Rádinak egy olyan nevet szerezni a piacon, ami odáig vezetett, hogy egyre többen keresnek minket, hogy mi legyünk a beszállítóik – fogalmaznak a vezetők, akik a kft. nevében köszönetet mondanak vásárlóik bizalmáért. – Továbbra is várjuk őket szeretettel. Bármilyen kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal, akár levélben is!

3300 Eger, Kistályai út 5.

Telefon: 36/413-206

Fax: 36/311-788

E-mail: [email protected] „Hogy az étkezés élmény legyen...” -->

Címkék#Eger
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!