Gazdaság

2009.10.30. 06:42

A léggömbtől a székszoknyáig

Új helyen, ám továbbra is széles kínálattal várja kedves vevőit az Álomvilág Léggömbdekoráció, Parti és Ajándékbolt.

PR-cikk

Lassan egy éve, hogy új helyen megnyitottuk üzletünket. Mondhatjuk, hogy egyre többen és többen érdeklődnek esküvőkre, születésnapokra, rendezvényekre és különböző családi eseményekre, hogy a dekorációval még szebbé és emlékezetesebbé tegyék azokat.

Az üzletben nemcsak dekorációval, hanem héliumos léggömbbel, léggömbcsokor kiszállítással és töltéssel is foglalkozunk. Egyre nagyobb teret kap az ajándékcsomagolás ezen formája, miszerint egy újfajta, jópofa csomagolási formát használunk, ami a léggömbbe való ajándéktöltés. Belekerülhet kisebb plüssfigura, ékszer, pénz és bármilyen kisebbfajta ajándéktárgy is. Üzletünkben a léggömbök széles skáláját tartjuk a fóliától (az úgynevezett amerikai lufi) a latexig (gumi lufi) nagy mintaválasztékkal.

Álomvilág Léggömbdekoráció, Parti és Ajándékbolt

Eger, Knézich K. u. 1-3.

(a Hotel Minaret Épületében lévő üzletsoron)

Nyitva tartás:

H-P: 10:30 - 17:00

Sz: 9:00 - 12:00

Időpont-egyeztetés és érdeklődés: 06/30/749-5278

Megvásárolhatók nálunk a partik elengedhetetlen kellékei, a lampionok, girlandok, tányér-, pohár- és szalvéta-szettek, valamint, mint eddig is az esküvői dekoráció kellékei. Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, látogasson el hozzánk.

(a Hotel Minaret Épületében lévő üzletsoron)

Nyitva tartás:

H-P: 10:30 - 17:00

Sz: 9:00 - 12:00

Időpont-egyeztetés és érdeklődés: 06/30/749-5278 -->

Címkék#Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!