Gazdaság

2009.10.09. 21:52

Aktívan a Bükkben, harmóniában a természettel

A csendre, jó levegőre, ugyanakkor aktív kikapcsolódásra vágyókat várja a Turista Park Szentlélek, a Bükk-hegységben található Kis-fennsíkon.

HEOL

A Turista Parkban különböző kategóriájú szálláshelyek, kempingezési lehetőség várja a vendégeket, legyen szó akár egy családról, baráti társaságról vagy valamilyen céges program résztvevőiről. A szabadban való főzés biztosított, s akik igénylik, azok pisztángsütésen, bográcsozáson, grillezésen is részt vehetnek.

A finomságok mellé tájjellegű italokat is megkóstolhatnak. Kulturált teret biztosít a közösségi együttléthez Franci kocsmája is. A Parkon belül számos outdoor program várja a turistákat, úgy mint mászótorony mesterséges fogásokkal, ereszkedés drótkötélen, népi játékok és íjászat, valamint a paintball játék egy modernebb, biztonságosabb változatának számító lézerharc (http://www.lezerharc.hu/turistapark).

A Parkon kívüli világot felfedezni vágyók mászhatnak sziklát, indulhatnak barlangjárásra, vagy éppen vezető segítségével kerékpártúrára.

További információ:
Katona Ferenc
Telefon/fax: 46/401-259
Mobil: 30/382-4490
Web: www.turistapark.hu
E-mail: [email protected]

Megközelítési lehetőségek:
- autóval: az M3-as autópálya déli kijárata felől Miskolc-Lillafüred-Szentlélek, vagy Eger-Dédestapolcsány-Szentlélek 
- Eger felől: Szilvásvárad-Nagyvisnyó, innen turistaúton gyalog mintegy 2,5 óra -
- vasúton: Miskolc, Tiszai pályaudvar, 1-es villamos, 15-ös busz Ómassáig, innen a kék turistajelzésen gyalog mintegy fél óra
- kisvasúton: Miskolc-Lillafüred-Garadna, innen turistaúton mintegy másfél óra.

Címkék#turizmus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!