Gazdaság

2009.10.09. 14:25

City Szerviz Egerben

Október 12-től új szervizszolgáltatással bővül az egri Szabó Autócentrum kínálata: új márkafüggetlen szerviz indul a Szabó Autócentrumnál.

HEOL

 Egy országos franchise hálózat kizárólagos egri képviselőjeként a Kistályai út 20. alatti Szabó Autócentrum várja márkától függetlenül azon 3 évnél idősebb autók tulajdonosait, akik a garancia lejártát követően is igénylik a minőségi szervizszolgáltatásokat, de erre nem kívánnak nagyobb összeget fordítani.

A City Szerviz ideológia: az ügyfél számára alacsonyabb árú szolgáltatás nyújtása, úgy, hogy az ügyfél számára érzékelhető legyen az árkülönbség és a szolgáltatási tartalom közötti különbség. A City Szerviz hálózatban az óradíj-elszámolási gyakorlattal szemben meghatározott szolgáltatásokat átlátható fix munkadíjért vehetnek igénybe a kisebb pénztárcájú, de minőségi szolgáltatást igénylő, 3 évnél idősebb gépkocsival rendelkező ügyfelek.

A City Szerviz főbb szolgáltatásai: fékjavítás, mérés; futóműjavítás, állítás; lengéscsillapító-csere; gumiabroncscsere; olaj, szűrőcsere (motor, váltó, differenciálmű); gyújtó, ill. izzítógyertyacsere; vezérműszíj és feszítőgörgők cseréje; klímaszíj, szűrőcsere, klímatöltés; kipufogó-csere; időszaki átvizsgálás; autóápolás, külső, belső takarítás.

A City Szervizben az ügyfelek kétféle minőségi kategória közül választhatnak (City Original/ City Eco). A szervizben vásárolt termékek, felszerelések után pontot kap az ügyfél, melyek részben termékekre, részben további szolgáltatásokra válthatók be. Az ügyfél a gyűjtött pontjairól az interneten tájékozódhat, és úgyszintén ott tekinthető meg az online szervizkönyv.

Önt is várja a City Szerviz egri képviselete a Szabó Autócentrum, a Kistályai u. 20. alatt. Tel: 36/516-997.
További információk: www.cityszerviz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!