Gazdaság

2009.10.24. 19:31

Félelem nélkül a fagy és a korrózió ellen

Mikor kint dermesztő hideg van, jó lenne megvédeni az autó hűtőrendszerét a fagyás ellen.

PR-cikk

A korszerű hűtőfolyadékok jóval többet tesznek a fagyástól való egyszerű védelemnél. Különleges vegyi anyagokból állnak, melyek a teljes hűtőrendszer számára nemcsak termikus, de korrózióellenes védelmet is nyújtanak egész évben, nemcsak télen.

Az olyan technikai ismeretek mellett, hogy honnan ürítjük ki és hol töltjük fel a rendszert, tudnia kell, hogy előzőleg milyen folyadékot használt és hogy melyik ajánlott az autója számára. Különböző motorok számára különböző hűtőfolyadékok léteznek.

A legjobb, ha az autó gyártójának az útmutatásait követi vagy forduljon egy szakemberhez. Rendszeres feladat a hűtőfolyadék fagyáspontjának ellenőriztetése, és előírt időközönkénti cseréje. Egy profi szervizben a hűtőfolyadék cseréjekor a teljes rendszert is megtisztítják, eltávolítva a lerakódásokat vagy az olajmaradványokat. Időnként le kell ellenőrizni a rendszer tömítettségét is – így lehet megelőzni a hűtőfolyadék elfolyásából eredő esetleges nagyobb meghibásodásokat.

Névjegy

UNICAR AUTÓCENTRUM

3300 Eger, Kőlyuk út 6.

Tel.: 36/512-010

Web: www.unicar.hu

E-mail: [email protected]

Ezeket a vizsgálatokat és műveleteket az AUTOMEISTER szervizekben szakszerűen, típustól függetlenül, a gyári előírásoknak megfelelően el tudják végezni Önnek! Hívja egri szervizünket a 36/512-012-es számon!

3300 Eger, Kőlyuk út 6.

Tel.: 36/512-010

Web: www.unicar.hu

E-mail: [email protected] -->

Címkék#Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!