Gazdaság

2009.10.04. 10:37

Hétfőtől újra kincsvadászat

A London Store-nál már a polcokon a téli választék.

HEOL

– A divatos és igényes hölgyek örömére a London Store Kft. immár Egerben, Gyöngyösön és Hatvanban is kényezteti vásárlóit. Milyen üzleti stratégiával képesek talpon maradni?
– Minőséget, nagy választékban, olcsón! Mindig is ezt tartottuk szem előtt – fogalmaz Harsányi Enikő, ügyvezető. – Cégünk stratégiája és egyik legfontosabb alappillére a kitartó és következetes munka.

– Egerben változatlanul népszerű a Domus alatti gigaturi. Az utóbbi időkben rengeteg viszonteladó is innen szerzi be az áruját. Mit tesznek azért, hogy minden vásárlói réteg igényeit kielégítsék?

– Árukészletünket igyekszünk oly módon s olyan mennyiségben összeállítani, hogy minden napra jusson is és maradjon is mindenből, s kedvére válogathasson belőle mindenki. Van, aki csak lakástextil vásárlását tervezi, de az sem csalódik, aki a hét bármely napján kizárólag télikabátokat keres a családja tagjainak. Nagyon fontos ezenkívül, hogy egyenlő esélyekkel indulhasson mindenki a „kincskeresésben”. Ha visszaemlékeznek, üzletünk indulásakor a cipőket pároztatva, a gyermekruhákat a felnőttruháktól különválogatva kínáltuk eladásra. Ez elsősorban a nagy tételben vásárló viszonteladóinknak kedvezett. A jogos vásárlói igényeknek igyekszünk megfelelni ma, amikor már nem pároztatjuk a cipőket, s nem válogatjuk külön a gyermekruhákat sem.

– Egerben a Dobó téri, a gyöngyösi és a hatvani exkluzív üzleteik töretlenül sikeresek a vállfás turikat kedvelők körében. Mi az a plusz, ami folyamatosan biztosítja vállfás üzleteik exkluzivitását?
– Árukészletünket mindig a szezonális igényekhez igazodva, kizárólag a legutolsó divat szerinti s legkiválóbb minőségű, márkás, egyedi, új vagy újszerű állapotú ruhaneműkből állítjuk össze.

– Hatvanban úgy hírlik, valami újra készülnek október 5. hétfőtől. Lehet tudni valamit erről?
– A vásárlói igényekhez igazodva az eddig darabáras üzletként működő hatvani üzletünkben október 5. hétfőtől minden ruhaneműt, cipőt, apróságot, plüsst 2.490 Ft/kg egységáron értékesítünk. Ezenkívül kínálatunkban megtalálható lesz az extra minőségű lakástextil is 1.800 Ft/kg egységáron. Üzletünket a napi fogyásnak megfelelően továbbra is mindennap teljesen feltöltjük.

– Mikor lesz legközelebb teljes árucsere üzleteikben?
- Október 5-én, hétfőn már teljesen új őszi-téli árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat Hatvanban a „Gabi soron”, Gyöngyösön a Török Ignác utcában és Egerben a Dobó téren található exkluzív üzleteinkben is. Ezenkívül október 5-én és október 12-én hétfőn, téli cipővásárt is tartunk Egerben, a volt Domus alatti esőáras üzletünkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!