Gazdaság

2009.10.04. 10:27

Kirándulni csak korszerű busszal érdemes

Az én korosztályomnak a kirándulóbuszt az 55-ös farmotoros Ikarusz jelentette. Nagy hanggal járt, füstölt, ám sokan elfértek benne.

HEOL

Mára nagyot fordult a világ, és ha kicsit is igényes az utazó, elsőként arra figyel, hogy milyen is lesz az a jármű, amin a hosszabb-rövidebb utat megteszi. Aki az egri Hermann-buszt választja, egy dologra biztosan nem fog panaszkodni: a kőkorszaki körülmények miatta fárasztó utazásra.

A Hermann János üzemeltette, 49 + 2 fő szállítására alkalmas korszerű Ikarus 396.27 típusú autóbusz ugyanis minden kényelemmel, többek között italautomatával is ellátott. Fedélzetén DVD-t nézhetünk, CD-t hallgathatunk hi-fi minőségben. A légkondicionált, impozáns jármű WC-vel is felszerelt, így a kirándulásokon sok kényelmetlenséget okozó "megállási kényszereket" is el lehet kerülni.

Aki bővebb tájékoztatásra vágyik, megteheti azt az interneten is. Elég elnavigálni a www.hermannbusz.hu weboldalra.

A szállítás belföldre és külföldre egyaránt megrendelhető Hermann János 20/9218-667, vagy a cég 36/417-195 telefonján, illetőleg faxán. Érdeklődni e-mailban is lehet a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!