Gazdaság

2009.10.25. 18:02

Mindenkit vár a Borostyán Étterem, szinte az ország tetején

Mátraházán, szinte az ország tetején, a nagyparkolóval szemben találhatjuk a Borostyán éttermet. Nem szabad kihagyni!

HEOL

Pontosan már nem emlékszem melyik év nyarán is volt először – egy nagy kánikula idején –, hogy valami hűvös helyen elköltött ebédre vágyva Mátraházára autóztunk. Mondhatni, hogy itt, kis híján az ország tetején a forróság már nem nagyon „garázdálkodik”. Mivel nem sűrűn jártam korábban erre, a nagyparkolóval szembeni Borostyán Étterem adta magát helyszínként.

Utólag elmondhatom: a véletlen egyúttal a jó választást is magával hozta, mert a kiszolgálás és az igen fínom ebéd jó emlékekket hagyott bennem, ami miatt gyakran visszajárok ide a családdal. A vendéglátóhely nem csak étteremként működik, hiszen 30 fő számára szállást is tud biztosítani.

Szívesen fogadják iskolai osztályok látogatását, s számukra csoportos kedvezményt is adnak: 30 fő után két kísérőtanár az ebédjét ajándékba kapja. És, hogy mi mindent kínál az étterem? Házias kosztot, grill- és vadételeket, különleges desszerteket. S mindezt olyan festői környezetben, amit csak a Mátra tud kínálni a természet szerelmeseinek.

Elérhetőség: Tel.: 06-37/374-090

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!