Gazdaság

2009.10.17. 06:23

Szuper hétvégék a hevesi Maxi Coop-ban

Megújuló arculattal, bővülő árukínálattal, baráti árakkal és akciókkal, törzsvásárlói kedvezményekkel várja vevőit a hevesi Maxi Coop.

PR-cikk

A vevők legnagyobb örömére már kaphatóak a hevesi Maxi Coop-ban a helyben készült friss péksütemények, amelyek finom illatukkal valósággal bekönyörgik magukat a kosarakba. A nagyon kedvelt áruház másik újdonsága is rövidesen elkészül, bővítik a zöldséges részleget. Természetesen nemcsak az arculat változik, de növekszik a kínálat is. A téli ünnepek előtt különösen jól fog esni az ide betérőknek, hogy a hétköznapi gyümölcs és főzeléknövények mellett megtalálják az egzotikus csemegék széles skáláját. Még jobb hír, hogy a szebb áru igen kellemes árakon lesz kapható.

A fejlesztés nem áll meg ezen a szinten, ezentúl nagyobb hűtőfelületen jelennek meg a szeletelt termékek. A háziasszonyoknak szánt további meglepetés, hogy a korábbinál még akciósabb árakon lehet majd beszerezni a legközkedveltebb árucikkeket. Érdemes lesz nyitott szemmel járni a vegyi árukat, az egészségügyi termékeket, a babaápolási cikkeket, a papírárut vagy éppen a borokat kínáló polcok közt.

Már most látszik, hogy nem lesz ok panaszra az ünnepek előtt, sem a választék, sem a pénztárca tekintetében. De hát ez hagyományosan így van a Jászinvest Zrt. dél-hevesi boltjaiban, Erdőtelken, Tenken, Hevesvezekényen, Nagyfügeden, Kiskörén és Pélyen is.

A vásárlók figyelmére érdemes a „Szuper hétvége” akció, amelyre legközelebb október 30-ától kerül sor. Azt is jó tudni, hogy a Maxi Coop csak 23-án tart zárva, a feledékenyek nyugodtan fölkereshetik 24-én, 25-én az áruházat. Végül, mint Dávid Józsefnétól, a kereskedelmi igazgatótól megtudtuk, még mindig érdemes törzsvásárlói kártyára regisztráltatni. A hűséges, pontgyűjtő vevők karácsony előtt bizonyos ajándéktárgyakhoz 50 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá.

Címkék#Heves

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!