Gazdaság

2009.10.17. 09:56

Tökéletes pihenés egy családias fogadóban

Galyatető és környéke legendásan híres tiszta levegőjéről, és a természetet kedvelő ember számára megannyi érdekes, kötelezően felkeresendő nevezetességéről.

PR-cikk

Az elmúlt évben volt alkalmam Galyatetőn pihenni, s ez alkalmat adott arra, hogy megállapítsam: ha valaki pár hét, de akár csak két-három nap nyugalomra vágyik nem is választhatna jobb helyet a kikapcsolódásra. A gondtalan időtöltéshez már csak egy minden szempontból alkalmas szálláshelyet kell keresnünk, például az egyedi atmoszférájú és egy kicsit titokzatos nevet viselő „Fogadó a táncoló kecskékhez” nevű vendéglátóhelyet.

A családias fogadó 12 tágas, világos fürdőszobával, televízióval ellátott szobában kínál elhelyezési lehetőséget. Túl azon, hogy kényelmesen tölthetjük el itt időnket, innen indulva számos mátrai túraútvonalat bejárhatunk.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A vendégek tucatnyi kényelmes szoba közül választhatnak.
[/caption]

De mindazok, akik például kisebb konferenciák, vagy céges tréningek megtartását szeretnék megoldani, megtehetik: padlófűtéses konferenciaterem, projektor, CD és vetítő áll a résztvevők rendelkezésére.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A kávézóban kellemesen elbeszélgethetünk egy fekete mellett.
[/caption]

Egy ugrásra van a fogadótól megannyi programlehetőség. Így a mátraházi Adrenalin Park, a siroki vár, a parádi és a recski emlékpark, de itt van a szomszédságban az ország legmagasabb pontja, a Kékestető, illetve a sízni érkezőknek – Kékes mellett – a mátraszentistváni sípark is. Nem kell ahhoz sem sokat autózni, hogy megtekinthessük a világörökség részeként nyilvántartott Hollőkőt, részt vehetünk éjszakai vadlesen, de szervezhető ide erdei iskola is, amihez szakképzett erdész is rendelhető.

Mindazok akik bővebb tájékoztatást szeretnének a Galyatető, Madách Imre 7. sz. alatt működő szállás- és vendéglátóhelyről, megkaphatják azt a 37/376-000-ás telefonszámon, vagy a 20/435-7547-e mobilon, illetve információkat szerezhetnek a fogadó honlapján: a www.tancolo-kecskek.hu –n. E-mailban is megkereshető a fogadó. A [email protected] címen akár le is köthetjük szálláshelyeinket.

Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!