Gazdaság

2010.08.23. 11:00

Az ünnepeket teszik emlékezetessé

Nagyfokú precizitás, szaktudás, közel húszéves tapasztalat és európai színvonalú felszereltség jellemzi az Ad Astra Pirotechnika Kft.-t.

HEOL

– Ismert és elismert név az Ad Astra Pirotechnika Kft., hiszen 1993-as alakulása óta több száz, különleges látványelemekkel gazdagított, zenés tűzijátékot bonyolítottunk le országszerte – fogalmazott Leskovics János, a társaság ügyvezetője. Szerinte a tűzijáték terén nyújtott szolgáltatásaikat is a nagyfokú precizitás, a szaktudás és – a közel húszéves tapasztalat mellett – az európai színvonalú felszereltség jellemzi. Ez a háttér lehetővé teszi, hogy zenére koreografált tűzijáték-show-kat szolgáltassanak, amelyekkel nem csak a szemet, hanem a fület is elkápráztatják.

A sokak által kedvelt tűzijátéknál a zene ritmusa összhangban van a kilövések ritmusával, hiszen másodpercre pontosan tervezett minden egyes indítás. A műsor mindig illeszkedik a rendezvény arculatához, a helyi adottságokhoz és a legjobb kihasználtsághoz – tudtuk meg.

– A cégünknél több mint húsz pirotechnikus dolgozik, s minden kollégával szembeni elvárás a szakmai felkészültség, a rugalmasság és az emberközpontú szemlélet – jegyezte meg Leskovics János, akitől megtudtuk: a kft. pirotechnikai termékek forgalmazásával is foglalkozik, az év utolsó négy napjában náluk biztonsággal vásárolhatnak az érdeklődők. Emellett ingyenes szaktanácsadást kaphatnak szakképzett pirotechnikusoktól a forgalmazás helyszínén.

Arra a kérdésünkre, hogy az ország egész területén vállalt tűzijáték teljes körű lebonyolítása mellett milyen további szolgáltatásokat kínál a társaság, a cégvezető elmondta: foglalkoznak léggömb-dekoráció teremre szabott díjtalan tervezésével, léggömb-feliratozással, egész évben forgalmazható játékos pirotechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével. Ez utóbbi esetében viszonteladókat is kiszolgálnak. Ugyancsak nagykereskedelemben forgalmaznak konfetti-bombákat, paraffin-fáklyákat. Ez utóbbit kiskereskedelmi értékesítésben is kínálják.

Ad Astra Pirotechnika Kft.
Cím: 4028 Debrecen, Szigligeti u. 5. 3/9.
Mobil: 30/9253-056
Tel./fax: 52/436-351
Internet: www.adastra.hu
E-mail: [email protected]
Ügyvezető: Leskovics János
Mobil: (06-30) 925-3056

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!