Gazdaság

2010.11.14. 03:28

Kapacitásbővítő és új technológiát szolgáló beruházás a SANAMÖBEL-nél

A SANAMÖBEL Bútorgyártó Kft. több évtizedes szakmai tapasztalatra építve egy új bútoripari szegmensbe kíván belépni az ún. HoReCa – hotelek, éttermek, kávézók felhasználási igényeinek megfelelő – dizájnbútorok gyártásával.

HEOL

Az új termékcsalád előállításához szükséges beruházás megvalósításához a cég a Gazdaságfejlesztési Operatív Program pályázata keretében nyert vissza nem térítendő támogatást.

A beruházás egy 550 m2 alapterületű gyártótér kialakítását, illetve a gyártáshoz szükséges lézer vágógép, szabászgép, szabászatot segítő tervező és felügyelő program, továbbá az anyagmozgatáshoz szükséges eszközök beszerzését foglalja magában. A projekt megvalósulásával egy olyan dizájnbútor-gyártási tevékenység honosodhat meg Kerecsenden, amelynek piacát elsősorban az Európai Unió országai jelentik.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 88 525 785 forint.

Támogató:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., www.nfu.hu
Közreműködő Szervezet:
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci u. 83., www.magzrt.hu

Bővebb információ:
Név/cím:
SANAMÖBEL Bútorgyártó Kft., 3396 Kerecsend, Füzesabonyi u. 75-79.
Képviselő: Mohácsi Lajos ügyvezető
Tel/fax: 36/450-117, 36/550-008
e-mail: [email protected]

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a közeljövőben valósul meg.”

Címkék#kerecsend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!