Gazdaság

2010.11.07. 08:17

Nagy durranás: állják a defekt- és kátyúkárokat

Magyarországon most először nyílik lehetőség biztosítást kötni defektre és kátyú okozta hibákra (amennyiben a KÖBE-nél van a kötelező biztosítása) a Közlekedési Biztosító Egyesület jóvoltából.

HEOL

Minderről Juhász Sándor, a biztosító egri területi képviseleti iroda vezetője beszélt lapunknak. Ennek a szolgáltatásnak az éves díja 1825 forint, tehát naponta 5 forintért érhetjük el ezt az új, a kötelező biztosításhoz kapcsolt lehetőséget.

– A defektet 3 ezer forintig fizetjük, a kátyú okozta kárt pedig elsődlegesen 30 ezerig. Amenynyiben ezt meghaladó a kárérték, mert tört a tengely is például, átvesszük az ügyféltől az ügyintézés gondjait – fogalmazott a területi képviselő, akitől megtudtuk: legkedvezőbb az ajánlatuk abban az esetben, ha valaki csomagban veszi igénybe a kötelező, a CASCO, a lakásbiztosítást, illetve ezzel együtt a defekt- és kátyúszolgáltatásukat.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Juhász Sándor, a biztosító egri területi képviseleti iroda vezetője.
[/caption]

On-line módon is megköthető a biztosítás a www.kobeeger.hu címen. A biztosító ugyanakkor azt is garantálja, hogy számoltassék ki bárhol, ha a www.kobeeger.hu honlapon köti meg online módon az ügyletet, a csekket az ügyfél egy héten belül kézhez kapja, amivel számos probléma elkerülhető. Személyes kötésnél a csekket azonnal megkapja.

Névjegy
Közlekedési Biztosító Egyesület
Eger, Mátyás király út 102.
Tel./Fax: 06-36/324-714
Tel.: 06-36/319-335
E-mail: [email protected]
Web: www.kobeeger.hu

Címkék#Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!