Gazdaság

2010.11.07. 07:11

Újabb bemutatókertet nyitott a CESTE

A fennállása óta dinamikusan fejlődő, síremlékek forgalmazásával foglalkozó CESTE Közép-Európai Kőkereskedelmi Vállalat tovább bővíti tevékenységét.

HEOL

A cég igényesen megmunkált, kiváló minőségű termékeinek köszönhetően rendkívül nagy forgalmat bonyolít le többek között az egri, Kistályai úti telephelyén is. Az itt található központ Közép-Európa egyik legnagyobb sírkertje, színekben és formákban folyamatosan megújuló, rendkívül esztétikus bemutatókert. A termékek kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kizárólag gránit alapanyaggal dolgoznak.

A közelmúltban tovább bővült a vállalat, amikor már a negyedik új telephelyét nyitotta meg, ezúttal Miskolcon. Természetesen ezzel még nem ért véget a bemutatókertek létesítése, hiszen a jövő évben újabb telephelyek nyitását tervezik.

A cég folyamatos és élő kapcsolatot tart ügyfeleivel. Ennek részeként rendezik meg az immár hagyományos partnertalálkozójukat november 12-én és 13-án. Ezen az eseményen ismerhetik meg a kőfaragók és a nagykereskedelmi üzletfelek a vállalat megújult, 2011-es árukészletét.

A vállalat külföld felé is nyit – tudtuk meg a társaság ügyvezetőjétől, Groska Mihálytól. A romániai és szlovákiai sikeres piacra lépés után terjeszkedésének új célországai Lengyelország és Szerbia. Megrendelőik a www.ceste.hu címen, az interneten is tájékozódhatnak árukészletükkel kapcsolatban, így az érdeklődők akár az otthonukban is szemügyre vehetik a Közép-Európai Kőkereskedelmi Vállalat által kínált összes terméket.

A Közép-Európai Kőkereskedelmi Vállalat címe:
Eger, Kistályai út 34.
Telefonos elérhetőségük: 36/333-888

További bemutatókertek:
Győr, Pilinszky út 7. (az ÁRKÁD mellett), telefon: 96/529-672
Debrecen, Szabó Lőrinc utca 1., telefon: 52/503-970
Miskolc, Szentpéteri kapu (a BOSCH mellett), telefon: 20/205-8193

Címkék#Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!