Gazdaság

2011.06.26. 17:58

Bővíti bolthálózatát a Rádi Pékség

Tovább bővíti értékesítési hálózatát és gyártóüzemét a Rádi Pékség. Eger mellett jelenleg nyolc városban – Budapesten, Hatvanban, Vácott, Gyöngyösön, Gödöllőn, Mezőkövesden, Pásztón és Miskolcon –, számos saját és partner üzletben érhetők el a Rádi finomságai.

HEOL


– További partnerek jelentkezését várjuk, akik csatlakoznának franchise hálózatukhoz, elsősorban a fővárosból, Pest megyéből, valamint az Észak-magyarországi régióból, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyéből. Ezzel párhuzamosan tovább bővítjük üzemünket, hogy kiszolgáljuk a megnövekedő megrendelői igényeket. Termelő kapacitásunk kihasználtsága még nem érte el a maximumot, de további technológiai fejlesztéseket tervezünk, amelyekkel jelentős mértékben növelni tudjuk a kiváló minőségben előállított pékáruk menynyiségét – mondta el Hubicsák Mária kereskedelmi vezető.

Hozzátette: a Rádi Pékség már megvásárolta az egri, Kistályai úti üzem melletti területet, amelyen végrehajtják a tervezett fejlesztéseket. A beruházás természetesen új munkahelyeket is teremt majd, ezért több pozícióra várják a jelentkezőket.


A piacon immár 13 éve jelen lévő cég termékpalettáján több mint háromszáz féle egészséges, hozzáadott tartósítószert nem tartalmazó pékáru található. Termékskáláját folyamatosan bővíti, figyelembe véve a vevői javaslatokat, nyitott az új termékek bevezetésére, hogy szélesítse meglévő kínálatát. A Rádi Pékség termékeivel a mintaboltokon kívül több üzletlánc egységeiben, illetve éttermekben és szállodákban is találkozhatnak a vásárlók.

Eger, Kistályai út 5.
WEB: www.radipekseg.hu
E-MAIL: [email protected]
TEL.: +3636/413-206
FAX: +3636/311-788

Címkék#Eger

Ezek is érdekelhetik