gyöngyös

2018.12.11. 17:32

Béremelést és több kávéautomatát is ígérnek

A környék egyik legversenyképesebb fizetését kínálják a B.Braunnál.

H. É.

A B.Braun vezetősége és a vasas szakszervezet tagjai aláírták a 2019-es bérmegállapodást Fotó: Czímer Tamás

Nemcsak a béremelés, hanem a munkavállalók jobb körülményeit megcélzó változtatások is szerepeltek abban a paktumban, amelyet a B.Braun Vasas Szakszervezet és az orvosi szerelékeket gyártó társaság vezetői írtak alá kedden. A bérmegállapodás ceremóniáján a cég vezérigazgatója, Horn Péter hangsúlyozta: a vállalat az egyik legversenyképesebb jövedelmeket biztosítja a környéken.

A B.Braun vezetősége és a vasas szakszervezet tagjai aláírták a 2019-es bérmegállapodást Fotó: Czímer Tamás

– A térség meghatározó munkaadójaként ezerháromszáz embert foglalkoztatunk. A bérkoncepció kialakításánál célunk az alapbérek növelése volt, megerősítve számos korábbi juttatást és bónusz lehetőséget, így a munkatársaink havi bruttó jövedelme a próbaidőn túl, két műszakot vállalva meghaladja a 360 ezer forintot – közölte.

A szakszervezet titkára kiemelte, az idei év átmeneti időszak, ugyanis a nagyszabású gyárbővítés miatt folyamatos a létszámfelvétel. Ázsót Istvánné hozzátette, a munkavállalók egyebek közt több mosdóhelyiséget, a büfébe plusz személyzetet, étel-, ital-, kávé-automaták telepítését szorgalmazták.

Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!