melyek a legjobbak?

2019.06.09. 14:55

Díjazták a webáruházakat

Idén 13. alkalommal adták át az Év Internetes Kereskedője Díjat.

Forrás: Shutterstock

A verseny legfőbb célja, hogy népszerűsítse a hazai internetes kereskedelmet, erősítse az online vásárlás iránti bizalmat. A megmérettetésen évről évre minden online kereskedelmet folytató magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet. Idén több mint hatszáz cég szerepelt a jelöltek között. A nyerteseket megközelítőleg ötvenezer vásárló és szakmai zsűri választotta ki.

Nagyvállalati kategóriában a győztes a Decathlon webáruház lett, a második a Konzolvilág.hu, míg a dobogó harmadik fokán az eMAG internetes pláza végzett. A kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Lumenet világítástechnikai szakáruház, második helyezett a Dressa ruházati bolt, harmadik pedig az iDrinks webshop lett, a fődíjakat a Mastercard Magyarország támogatta – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

A Magyar Posta MPL kiscsomag-logisztikai üzletága, az eNET Internetkutató Kft., valamint a Reacty Digital Kft. kategóriadíjakat is jelölt. Nagyvállalati kategóriában a Legjobb logisztika díjat az Euronics, a Legjobb omnichannel (egységesített imázs) és a Legjobb felhasználói élmény díjat a Decathlon kapta, a Legjobb környezetvédelmi díj kategóriában pedig a Tchibo jeleskedett.

Kis- és középvállalati kategóriában a Legjobb logisztika és a Legjobb omnichannel díjat a Kockashop, a Legjobb felhasználói élmény díjat az eTáska kapta, a Legjobb környezetvédelmi díj kategóriában pedig a Dressa állhatott fel a virtuális dobogó tetejére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában