Járvány

2020.06.02. 22:52

Hatvanezer munkahelyet védhetnek meg a magyar vállalkozások

Nyolcvanmilliárd forint értékű beruházásra pályáztak egyetlen nap alatt a magyar vállalkozások – írta a Facebookon György László államtitkár.

Egyetlen nap alatt 80 milliárd forint értékű beruházás megvalósítására nyújtottak be pályázatot a magyar vállalkozások a konstrukció első napján, ezzel 60 ezer munkahely megvédését segítve elő – jelentette be György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

„Büszkék vagyunk a magyar vállalkozásokra, hogy egyetlen munkanap alatt közel 80 milliárd forint összegű beruházás megvalósítására nyújtottak be pályázatot”

- írta a Facebookon György László államtitkár.

Ezzel közel 60 ezer munkahely megőrzéséhez és megerősítéséhez járulnak hozzá.

A konstrukció keretében olyan vállalkozók kaphatnak pénzt, akik a koronavírus-járvány ellenére is készek végrehajtani tervezett beruházásaikat, növelni hatékonyságukat, valamint megtartani munkavállalóikat.

A keret továbbra is nyitva áll, hogy minél többen juthassanak a fejlődésükhöz szükséges forráshoz. Így lesz gazdaságunk Magyar, High-tech és Zöld!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában