INGATLANBAZÁR

2021.05.16. 17:35

A hét ingatlana: eladó a bodonyi Makovecz ház!

361 négyzetméteres, tágas és ritkaság számba menő családi ház keresi új tulajdonosát. Lenyűgöző képek, fantasztikus lokáció. Nézzen be velünk a hét luxus ingatlanjába, amelyet akár meg is szerezhet magának!

Heol

Heves megyében, mátrai zsákfaluban, eladó egy 360 m2-es családi ház. Az ingatlan Makovecz Imre Kossuth és Ybl díjas építész tervei alapján készült, kizárólag hazai anyagok felhasználásával és a térségben élő vállalkozók kivitelezésében.

A lakóház két szintes, nappali-étkező, konyha, három hálószoba, vendégrész, könyvtár, galéria, három fürdő, háztartási- kiszolgáló helyiségek, pince található benne. Az udvaron az épületegyüttesekhez illő garázs- nyárikonyha, valamint kazánház és többállásos gépkocsitároló került megépítésre.

Az ingatlan gépészete magas minőségű, takarékos, környezetkímélő, kihasználja a természet erejét. A telek 2324 m2, csendes utcában található, a hátsó kertből csodálatos panoráma nyílik a Kékestetőre, a Mátra hegyeire, dombjaira.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!