Ingatlanajánló

2021.06.06. 20:00

A hét ingatlana: ha a nyarat már a noszvaji villájában töltené, megtaláltuk az új házát...

Madárház, kerti tó, medence, nagy társaság leültetésére és jóllakatására alkalmas, fedett kerti rész. Hát mi kell még egy jó nyárhoz? Mondjuk 120 millió forint!

Heol

Ingatlanajánló Bogács és Noszvaj között

Bogács és Noszvaj között, 2,5 hektár erdőben, ötszobás, háromszintes villa ELADÓ! 2007-ben épült az ingatlan 38-as téglából, 10 centiméteres hőszigetelés borítja a homlokzatot. Hőszigetelt, műanyag nyílászárók kívülről fa hatásúak. Hatalmas nagy terasza panorámás kilátást nyújt a Bükkre. Filagória kemencével van felszerelve, nagy asztala több személyt (kb. 40 fő) is kiszolgál. Főzés, sütési lehetőség, melegvizes mosogató rendelkezésre áll.

A villától 1,5-2 kilométerre található Noszvaj. A műúttól közvetlenül portalanított út vezet a házhoz. A villához vezető út elektromos rendszere télen leolvasztja a havat. Az udvaron madárház, kerti tó halakkal található ill. medence is kialakítható a birtokon. Napkollektor biztosítja a meleg vizet. Saját gáztartályból oldható meg a cirkó fűtés. Egyedi pincéje kiválóan alkalmas borok tárolására. Az épület napelemes rendszerrel van felszerelve, mely segítségével az elektromos fogyasztás ingyenes. Vízellátását 20 méter tufába fúrt mély kút biztosítja, mely bevizsgált, bükkaljai karsztvíz. Teljes összkomfort, nyugalom, és a csend szigete! Szállásadásra, panziónak, idegenforgalmi célra befektetés jelleggel tökéletesen alkalmas.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!