INGATLANBAZÁR

2021.10.02. 10:07

A hét színpárja: kék és sárga

Számos csodás madárfaj hím egyede büszkélkedhet a kék és sárga tollak lenyűgöző kombinációjával. A divatipar és a belsőépítészet is gyakran nyúl ehhez az inspirációhoz. Egy hatvani, eladó ház tulajdonosát is megmozgatta az elegáns kombináció. Mi minimalizálnánk kicsit a belső terek színét és elhagynánk a többi színt. Csakhogy kiemeljük a kék és sárga szépségét. Kérdés, a következő tulajdonosnak mi fog tetszeni…?

Heol

“Városközponti ház eladó! Házat keres Hatvan belvárosában? Itt a remek alkalom, válassza ezt az épületet az egyre szűkülő lehetőségek közül. Amennyiben kedveli a tágas polgári házakat, akkor ez az ingatlan hamisítatlanul az. A főtérhez közeli ingatlan tágas szobákkal, felújított fürdőszobával és felújított fűtésrendszerrel, valamint ablakcserével várja új tulajdonosát.

Az épületbe betagozódva két üzlethelyiség és egy garázs van. A házhoz tartozó tágas udvarra a jó benapozottság jellemző. A zárt udvarhoz tartozóan plusz még egy garázs és további melléképületek is találhatóak. Központi fekvése miatt kényelmes lehetőséget ad a mindennapi életvitelhez, közel óvoda, iskola, középiskola, önkormányzat. A jó vásárlási lehetőséget biztosítja a piac és a közeli üzletek. E mellett az éttermek, a kulturális helyszínek közelsége adott, nem utolsó sorban a kórház közelsége is megnyugtató. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!