képzés

2017.08.30. 07:37

Oktatási központot adott át a Magyar Telekom

A beruházás 400 millió forintból valósult meg Budapesten – közölte a cég.

A főváros IX. kerületében épített új oktatási központ évente 2 ezer munkavállaló képzését teszi lehetővé. A képzésekre a cég évente körülbelül 30 millió forintot fordít, az épületben többek között 12 tréningtermet, műszaki- és gyakorlótermeket és oktatói szobákat alakítottak ki.

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a jövő munkahelyekeit az együttműködés, a tudásmegosztás, a találkozás színtereként képzelik el, így a munkakörnyezetet is ennek megfelelően alakítják ki.

A közlemény idézi Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettest, aki szerint az intézmény működésétől a vállalaton belüli tudásbázis egységesítését várják.

Friedl Zsuzsanna humánerőforrás vezérigazgató-helyettes elmondta: a központ többek között szakmai alapképzések, nyelvi képzések, készségfejlesztések és tréningek lebonyolítását is lehetővé teszi.

Az épület a vállalat új, 2018 második felére felépülő, közel 60 ezer négyzetméteres központjának közelében áll majd, nemzetközi elismertségét pedig az is jelzi, hogy a Deutsche Telekom kiválasztási és értékelő központot üzemeltet majd itt – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!