közös szelfi

2017.09.20. 13:26

Neymarral és Hamiltonnal bulizott a magyar szupermoddell

Palvin Barbara mindig képes meglepni rajongóit.

Hungarian model Barbara Palvin poses as she arrives on May 23, 2017 for the '70th Anniversary' ceremony of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Valery HACHE

Ha hihetünk az Instagramra feltöltött fotóknak, úgy tűnhet: az egyik legismertebb magyar modell nem igazán ismeri az unalom fogalmát. Ha össze akarnánk gyűjteni, ki mindenkivel láttuk már bulizni Palvin Barbit, a lista igencsak hosszúra sikerülne.

A szupermodellt ráadásul nemcsak a bulvársajtó szereti, hanem a sztárok is: legutóbb például a Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal és a világklasszis támadóval, Neymarral szórakozott együtt Londonban. A Lokál szerint a sportolók a Love magazin partijára érkeztek a brit fővárosba, majd egy étteremben zárták az estét, ahol a társasághoz Barbi is csatlakozott.

A buli jól sikerülhetett, az Instagramra ugyanis Palvin és Neymar is feltöltött egy-egy képet, amin grimaszolva pózolnak a kamerába. A modell a fotóhoz azt írta: „This picture perfectly reflects all my emotions today.”, ami magyarul nagyjából annyit tesz: „Ez a fotó tökéletesen tükrözi, mit érzek ma”.

Neymar ehhez annyit tett hozzá: „Crazy friends”, vagyis „Örült barátok”.

Borítókép: AFP PHOTO / Valery HACHE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában