Unalom kizárva

2017.11.05. 15:08

Meglepetéseket tartogat Hrutka Róbert

Szimfonikus koncerten összegzi 25 éves pályafutása legfontosabb állomásait Hrutka Róbert zenész, zeneszerző, producer.

Budapest, 2014. december 8. Tóth Vera énekesnõ és Hrutka Róbert zeneszerzõ az Eurovíziós Dalfesztivál magyar elõválogató show-ja, A Dal 2015 elsõ tíz elõdöntõs produkciójának bemutatóján a budapesti Akvárium Klubban 2014. december 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az alkotó az M1 csatornán vasárnap elmondta: az esten a számára legkedvesebb munkáit idézi fel.

A Budapest Kongresszusi Központban december 2-án vendégként fellép Für Anikó, Tompos Kátya, Udvaros Dorottya, Roy és Jamie Winchester is, közreműködik a Magyar Virtuózok Kamarazenekar.

A szimfonikus koncerten számos különlegességgel, meglepetéssel várják a közönséget; a filmek közül egyebek mellett a Kincsem és Magyar vándor zenéje csendül majd fel – mondta el Hrutka Róbert.

A programot úgy építették fel, hogy átfogó képet adjon pályafutása legfontosabb állomásairól, a filmzenék és a dalok különösen fontosak számára

- hangsúlyozta.

A Duna televízióban bemutatott, az 1956-os forradalom leveréséhez vezető útról szóló, az idén elkészült Négy nap című történelmi dokumentumfilmről elmondta, különleges munka volt számára zenét írni Babos Tamás filmjéhez.

Most pedig hallgassunk egy kis Hrutka Róbertet:

Borítókép: Tóth Vera énekesnő és Hrutka Róbert zeneszerző az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-ja, A Dal 2015 első tíz elődöntős produkciójának bemutatóján a budapesti Akvárium Klubban.

MTI Fotó / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában