édesanya, feleség, nagy gyerek

2018.02.15. 16:57

Kozma Orsi mindenre rágörcsölt

Az énekesnő számára nem ment könnyen a szülővé válás. Attól tartott, hogy túl sok hibát fog elkövetni, így egyre többet aggódott. Közben viszont megváltozni sem szeretett volna. 

Forrás: Vasárnap Reggel

Fotó: hot!

A Sztárban Sztár +1 kicsi szereplőjéről senki sem hiszi el, hogy elmúlt 41 éves. Csak kapkodja a fejét, hova lettek a harmincas évei, az ikerlányai születése óta pedig felgyorsult számára az idő – írta meg a Vasárnap Reggel a legutóbbi számában.

„Ennyi idősen sikerült összebarátkoznom magammal. Amikor édesanya lettem, azt hittem, hogy könnyebben veszem majd az akadályokat, de mindenre rágörcsöltem, aggódtam. Közben pedig azt kerestem, hogy hol vagyok én: nem akartam, hogy elvesszen belőlem a vagányság. Aztán megtaláltam az egyensúlyt:

édesanya vagyok, feleség, énekesnő és nem mellesleg egy nagy gyerek”

– mesélte Orsolya.

A híresség szerencsésnek tartja magát, mert olyan hátországa van – a férje, Tamás és a családja révén –, mint keveseknek. Ha felhalmozódnak a teendők, van kihez fordulnia.

„Tamás a legnagyobb támaszom, de a szüleink is erőn felül igyekeznek levenni a vállunkról a terhet. Két négyéves kislány mellett nem unatkozunk! Emiatt most úgy gondolom, hogy nem lesz lesz több gyerekünk. Négyfős családról álmodtunk a férjemmel, bár azt meg kell hagyni, hogy a két gyerek között szerettünk volna várni néhány évet” – nevetett.

Sára és Anna vidámak és cserfesek, és az édesanya szerint eltérő személyiségűek.

„Nem játszunk rá arra, hogy ikrek, csak praktikus okokból vannak egyforma ruháik, a veszekedés elkerülése végett pedig ugyanolyan játékaik. Szeretnénk, ha egymástól függetlenül is kibontakoznának. Sára az apja személyiségét örökölte, álmodozó és türelmes, Anna tisztára én vagyok, sokszor le sem lehet lőni ”– magyarázott lelkesen a kislányokról az énekes.

Borítókép: Kozma Orsolya és cserfes gyermekei

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: hot! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában