Megpecsételt szerelem

2018.07.07. 07:36

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét

Az örömhírt a színésznő maga jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján.

A József Attila Színház mű­vészei azután találtak egymásra öt évvel ezelőtt, hogy kiheverték előző kapcsolataikat: Gerdának korábban két kisfia született a Big Brotherből megismert Gézutól, míg Károly több mint két évtizedig alkotott egy párt Détár Enikővel – foglalja össze a Bors Online.

Mint írják, a pár szerelme sok mindent kibírt már, többek között azt is, hogy a 2015-ben a Barátok közt sztárja motorbalesetet szenvedett, testileg-lelkileg megviselte a sé­rülés, ám Gerda ezekben az időkben is kitartott mellette.

Az eljegyzés örömhírét a színésznő maga jelentette be a negyvenedik születésnapi meglepetéspartiján, amit Rékasi Károly szervezett egy hajón a számára.

A jegyespár napokkal ezelőtt érkezett haza egy olaszországi nyaralásból, az ott készült képeket Ré­kasi Károly tette fel a Facebook-oldalára. Az egyik fotón jól látszik a színésznő kezén lévő eljegyzési gyűrű – mutat rá a portál cikke.

Fotó: Rékasi Károly / Facebook

Rékasi ugyanakkor szűkszavúan nyilatkozott a dologról:

„Ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni”

- mondta a Borsnak a színész.

Borítókép: Rékasi Károly és Pikali Gerda. Forrás: Lokál / Máté Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában