sűrű nyár után

2018.08.29. 15:34

Alig várja a pihenést Janza Kata

A Budapesti Operettszínház sztárja világéletében imádta a nyarat, a szeretteivel eddig is számos csodás vakációban volt része.

HOT!

Forrás: Hot!

Janza Kata számára is, ahogy általában a színészek számára, sok munkával telik a nyár. Nem egyszerű összehozni a családi nyaralásokat és a gyerekek felügyeletét sem könnyű minden esetben megoldani, de a szüleire mindig számíthat – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában!

Isteni gyerekkorom volt, élményeket és szeretetet kaptam és kapok a szüleimtől a mai napig – kezdte a művésznő. – A testvéremmel töltött minden egyes nyaralás nagyon szép emlék, akár a Balatonra utaztunk, akár a Bakonyba, akár az olasz tengerpartra. Ezek az alkalmak csak még közelebb hoznak bennünket egymáshoz a családdal.

Janza Kata és Pesák Ádám Fotó: Hot!

Egy színésznő számára a nyár is sűrű időszak. Amikor Katának saját családja lett, meg kellett oldania a gyermekfelügyeletet – előbb Janka, majd Samu esetében –, ám ez sosem jelentett problémát. Kata mindig számíthatott a szülei segítségére, de az is előfordult, hogy magával vitte a gyerekeket a fellépésekre.

Mindig akadt társaságuk, a kollégák gyerekeivel játszottak a hosszú turnékon – emlékezett Kata. – A Budapesti Operettszínház ilyenkor átalakul egy nagy családdá. Most az Apácashow-t mutatjuk be a Szegedi Szabadtéri Játékokon, és Samu ide is elkísér. A szülinapomon Szegeden dolgoztam, Janka és a párom, Ádám is ott tudott tölteni velem pár napot, sőt még az exférjem, Pintér Tenya is átugrott felköszönteni. Tényleg sok munkával telik ez a nyár, ám az őszi évadkezdés előtt lopunk magunknak Ádámmal időt, már alig várjuk.

Janza Kata lányával, Jankával Fotó: HOT!

A tízéves Samu még nagyon kötődik az édesanyjához, ám a nővére, Janka már húszéves, felnőtt nő, aki rendszeresen eljár a barátaival bulizni. Az édesanyjának azonban sosem kellett őt az átlagosnál jobban féltenie.

Janka borzasztóan fegyelmezett – állította Kata. Jogi egyetemre jár, igen tudatos fiatal hölgy, ám közöttünk mindig megvolt a kellő bizalom ahhoz, hogy elengedjem bulizni, például a Szigetre. Idén már külön is nyaralt a barátaival, de sok közös anya-­lá­nya programunk is van.

Borítókép: Janza Kata

Forrás: HOT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában