boldogság

2018.08.28. 16:10

Kiss Ramóna: a család minden szabályt felülír

A színésznő és kedvese életébe esküvő helyett a baba érkezett.

Mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, de sokáig váratott magára a gyermekáldás. Most végre megtörtént a csoda: hét hónap várakozás után megfogant az RTL műsorvezetőjének és sportoló vőlegényének első közös gyermeke – írja a Hot! összeállítása alapján a Vasárnap Reggel.

Fotó: Hot!

Idén újra Rami vezeti az X-Faktort, az ősszel induló produkcióban pedig a boldog kismamának nem is kell bő ruhák mögé rejtenie szépen gömbölyödő pocakját, hiszen nem titok többé: hamarosan anyai örömök elé néz. Ennél nagyobb boldogság pedig nem is történhetett volna a 33 esztendős menyasszonnyal, aki mindennél jobban vágyott már erre a gyermekre.

„A legtöbb nő életében az anyaság egy nagyon fontos dolog, nálam is. Nagyon vártam, vártuk őt. Túl vagyunk a nagy vizsgálatokon és egészségesek vagyunk”

– mesélte nemrég az RTL Reggeliben műsorvezetőtársának, Papp Gergőnek, végre őszinte mosollyal az arcán.

A kollégái régóta tudták már, mennyire várta Rami azt a pillanatot, hogy végre megfoganjon benne egy pici élet. „Már csak egy kisbaba hiányzik a teljes boldogságához” – nyilatkozta már tavaly novemberben is.

Közben persze sokáig úgy tűnt, hogy jó úton halad az esküvő szervezése is. Legalábbis minden jel arra utalt, hogy a műsorvezető és Lékai Máté kézilabdázó idén családi körben, egy icipici katolikus templomban kimondják egymásnak a boldogító igent. Az időpont ugyan nyilvánosan nem lett megerősítve, ám köztudott, hogy Ramóna kislány kora óta ragaszkodott a nyári esküvőhöz. Sőt, egykori esküvőszervező vállalkozóként már az ideális helyszínt is megtalálta, ahol szeretné kimondani a boldogító igent. Miután a vőlegényével közös első ötletüket, Las Vegast a rokonok miatt elvetették, egy vidéki kúriára esett a választása, amelybe még a tavalyi X-Faktor előkészületei alatt szeretett bele.

Be akarjuk tartani a lépéseket, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: eljegyzés, esküvő, gyerek. Nyitott ember vagyok, de ebben talán picit konzervatív. Ugyanakkor a családalapítás minden szabályt felülír

- nyilatkozta korábban a műsorvezető a magazinnak, mintha megérezte volna, hogy a sors mást tartogat a számára.

Jelenleg a várandósság megélése és a munka a kismama minden energiáját leköti. Emellett folyamatosan érkeznek azok a jó tanácsok, amiket a kisgyerekes kollégák osztanak meg vele. Rami ezeket a tapasztalatokat mindig is kíváncsi érdeklődéssel hallgatta, mostantól azonban csak úgy szívja magába az információkat, hiszen nem tudhatja előre, hogy nála milyen praktikák válnak majd be.

„Egy kisbaba mellett a lakás minden pontja tele lesz irányfénnyel, a mi otthonunk is olyan, mint egy leszállópálya”

– nyugtatta meg például egy áprilisi interjúban Tatár Csilla. Tavasszal majd kiderül, hogy Ramónáéknál mi válik be – többek között az éjszakázással kapcsolatban.

Borítókép: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában