A szerelme is örök

2018.10.12. 08:45

Dobó Kata nem öregszik

A gőgös, kekeckedő Júlia szerepében láthatjuk újra a Korhatáros szerelem második évadában Dobó Katát, aki meglepően karcsú, és évről évre fiatalabbnak látszik.

Budapest, 2016. augusztus 8. Dobó Kata színész a Pappa Pia címmel készülõ zenés romantikus film forgatásán a fõvárosi Gubacsi hídnál 2016. augusztus 8-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

„Vámpír vagyok!” – neveti el magát a Bors Online-nak nyilatkozó Kata. „Jól vagyok, élvezem, amit csinálok, ez a titok. Nekem ez szerelem, élveztem a forgatást, imádom Júliát. Mi színészek szeretünk olyan karaktert játszani, aki más, mint mi. Persze biztosan belőlem is van benne valami, de nem túl sok. Én is tudok felcsattanni, de nem vagyok bosszúálló, mint ő. A premiervetítésen figyeltem a női karaktereket, és arra gondoltam, szegény férfiak, olyan nehéz rajtunk eligazodni. Nem egyszerű a nőkkel sem.”

Mint a portál cikkében áll, júliusban kezdték forgatni a Korhatáros szerelmet, de Kata előtte is dolgozott rendezőként a saját filmjén, a Kölcsönlakáson, amelynek februárban lesz a premierje.

Fotó: Csányi Kriszta

„Ez a nyár nem a pihenésről szólt. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, ráadásul ezt a sorozatot imádom. Ha volt szabadidőm, azt a kislányommal töltöttem” – meséli a színésznő.

Borítókép: Dobó Kata színész a Pappa Pia c. film forgatásán, 2016. augusztus 8-án.

Forrás: MTI / Szigetváry Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában