bűnügy

2018.11.26. 13:36

Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen

Több hónapig fenyegette, egy koncerten fogták el.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki több hónapig zaklatta és fenyegette Pásztor Annát a közösségi médián keresztül – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 40 éves férfi tavaly novemberben a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot az énekesnővel, február óta pedig naponta többször is személyes jellegű, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött.

A sértett kérte a vádlottat, hogy ezt hagyja abba, később le is tiltotta őt a közösségi oldaláról. A férfi viszont új profilt hozott létre, és arról, valamint ismerősei profilján keresztül folytatta a zaklatást.

Viszonzatlan érzelmei miatt bosszút fog állni az énekesnőn – írta neki -, júliusban pedig erőszak alkalmazására is utalt.

A férfi egyik fenyegetésének megfelelően augusztusban a zenekar budapesti koncertjén is megjelent, erről mi is részletesen beszámoltunk.

A biztonsági szolgálat azonban fénykép alapján felismerte őt, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök elfogták a vádlottat, aki jelenleg is letartóztatásban van – olvasható a közleményben.

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfi ellen személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában