ámor

2019.02.04. 13:48

Szerelemre vár Csepregi Éva

Az a bizonyos valaki, aki elrabolhatja a szívét, valójában már az ismerősei között van.

Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Hatvanon túl már másfajta szerelem várja az embert, mint a huszonéveseket. Tudja ezt Csepregi Éva is, aki éppen ezért nem akarja kierőszakolni Ámor nyilát, de ha véletlenül felé tart, elugrani sem fog előle – írja a Borsonline.

Ugyan a miérteket és a részleteket még mindig nem tudni, de az egészen biztos, négy évvel ezelőtti szakítása alaposan megviselte Csepregi Évát. Arról nem is beszélve, hogy

Évának hatvanévesen kellett új életet kezdenie.

A Neoton Família énekesnője sosem csinált titkot abból, nehéz időszak volt ez a számára, de a múlt idő már többszörösen is aktuális, ugyanis Éva készen áll egy új szerelemre.

Az énekesnő vasárnap délután Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban, ahol kártyát is vetettek számára. Éva legelőször a párkapcsolati kérdésekre volt kíváncsi. Az derült ki:

van miért izgulnia, az a bizonyos valaki, aki elrabolhatja a szívét, valójában már az ismerősei között van.

Az énekesnő pedig a Borsnak elmondta, maga is nyitott lenne egy kapcsolatra.

Nem feltétel nélkül hiszek az efféle jóslatokban, azért vannak fenntartásaim, de nem bánnám, ha igaz lenne. Készen állok egy szerelemre.

Az elmúlt években sok mindenen mentem át a ház eladásától egy másik felújításáig, ami óriási sikerélmény az életemben, büszke vagyok arra, hogy én erre egyedül is képes voltam

– mesélte a Borsnak Éva, aki azt is elárulta, hogy azért ez a fajta nyitottság nem azt jelenti, hogy tudatos párkereső lenne, nem fog az interneten kutakodni a szerelem után.

A szerelem akkor jó, ha magától jön, kierőszakolni nem lehet semmit.

Viszont hiszek abban, hogy minden kornak meglehet a nagy szerelme: ahogy az óvodáséveknek, úgy az én 65. évemben is.

De a szerelem minősége korszakonként más

– magyarázta Csepregi, aki azt azért hangsúlyozta, társ nélkül sem magányos.

Jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok tervekkel. Rengeteg barátom van, nem üldögélek itthon, és egész megkedveltem az egyedüllétet is. Szabadnak érzem magam, jó, hogy éppen nem kell alkalmazkodni senkihez – folytatta az énekesnő, aki így olyan társat tudna elképzelni maga mellé, aki úgy szereti, hogy közben ezt a fajta szabadságot meghagyja neki.

Borítókép: Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában