sok helyen bővült a család

2020.01.24. 11:33

Íme 2019 sztárbabái!

Tenki Réka már várandósan forgatta legújabb filmjét.

Forrás: Hot!

A tavalyi év sok magyar híresség számára marad emlékezetes, hiszen többüknél bővült a család. A Hot! magazin összegyűjtötte a legizgalmasabb történeteket.

Nátán vízben született

Két héttel a tervezett augusztusi időpontnál korábban megszületett Cooky és 27 évvel fiatalabb párja, Debóra második kisfia. Az anyuka alternatív szülést választott, ugyanúgy, mint az első gyermekénél, Kevinnél: vízben hozta világra a kisfiút. A csöppség a Nátán nevet kapta, és a születésénél természetesen az édesapja is jelen volt, és videóra vette. Csak a nagymama nem ért ide a kisfiú születésére Párizsból – másnapra szólt a repülőjegye.

Fotó: Hot!

Tíz év után érkezett Félix

Mindenki meglepődött, amikor Lilu 42 évesen ismét gyermeket vállalt. Áprilisban, pár nappal a kiírt időpont előtt megszületett az RTL Klub műsorvezetőjének második kisfia, Félix. Az édesanya az Instagramon jelentette be az örömhírt. „Nem tudom elmondani, amit érzek… ezt a boldogságot… de rajta vagyok, és meg fogom próbálni, hátha… Isten hozott Félix…” – írta Lilu, aki mindig is fiús édesanyának érezte magát; az elsőszülöttje, Dávid már tízéves.

Fotó: Hot!

Noé az apjára várt

Januárban megszületett Kiss Ramóna és a párja, Lékai Máté kisfia, Noé, aki a világrajövetelével megvárta az édesapját. A kézilabdavébén Herningben tartózkodó Máté az utolsó pillanatban érkezett meg a nagy eseményre. Hajnalban repült Billundról Budapestre, reggel megszületett a kisfia, majd az újdonsült apuka visszautazott, és 18 órakor pályára lépett a Tunézia elleni mérkőzésen, amit meg is nyertek. „Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – adta tudtul. A kisfiuk születése után fél évvel Máté feleségül vette Ramónát.

Fotó: Hot!

Gazsi tervezett baba volt

Március elején jött világra Szabó Győző és Rezes Judit második kisfia, Szabó Gáspár Zoltán. Az ötvenéves Győzőnek ő lett a harmadik gyereke, hiszen van már egy 22 éves nagylánya, Bori az előző kapcsolatából. Judit vágya volt egy második közös gyerek a 8 éves Misi mellé, így Gazsi tervezett baba volt. Azt is tervezték, hogy Győző életében először bent lesz a szülőszobán, amitől korábban kifejezetten ódzkodott. Legyőzte a félelmét, ám végül lekéste a születés pillanatát. A kisfiát épp akkor tették az édesanyja mellkasára, amikor az apuka megérkezett.

Fotó: Hot!

Premierről siettek a kórházba

Tenki Réka már várandósan forgatta legújabb filmjét, a december eleji bemutatóra pedig mindenórásan érkezett. Volt is oka az izgalomra, hiszen szeretett volna még jelen lenni a premieren. Ez épphogy csak sikerült neki. A Seveled esti bemutatója után egyenesen a kórházba vitték, ahol életet adott a Csányi Sándorral közös második gyermekének, egy kisfiúnak. A házaspár kislánya, Luca 2014-ben született.

Fotó: Hot!

A hó hozta Hannarózát

December 2-án este, a havazással érkező frontoknak köszönhetően életet adott a kislányának Tóth Gabi, aki már nagyon várta az első gyermeke születését. A szerelme, Krausz Gábor szintén most először lett szülő. A séf a különleges alkalom miatt több hét szabadságot vett ki, hogy a párja és a kislányuk mellett lehessen. Bár nem tartották fontosnak az esküvőt, a szülés előtt két hónappal a legnagyobb titokban összeházasodtak, így Gábornak nem kellett apasági nyilatkozatot tennie, és Hannaróza automatikusan az ő vezetéknevét kapta.

Fotó: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában