retro szingli

2020.09.29. 20:40

Fodor Zsóka: lefekvés után eltölt a magány

Sokat foglalkoztatja a „Mi lett volna, ha…?”, főleg a szerelmi életét illetően, azonban nem tehet mást, mint hogy elfogadja az élete alakulását.

Forrás: HOT

Zsóka kétlaki életet él. Pécs legalább olyan fontos bázisa lett, mint Budapest – ha nem fontosabb! Egy év leforgása alatt rendkívül szoros baráti köre alakult ki Pécsett, és úgy érzi, nem lehet elég hálás ezért – olvasható a HOT magazin alapján készült összeállításban a Vasárnap Reggelben.

„Én vagyok az élő példa rá, hogy hetvennyolc évesen is szerezhet az ember új barátokat” – kezdte a népszerű színésznő a lapnak. „A családomból senki nem él, barátok nélkül olyan egyedül lennék, mint a kisujjam. A hét hónapig tartó kényszerpihenő alatt is lubickoltam a programokban; a barátnőim boldogan vittek és visznek magukkal mindenhova. Ugyan este, lefekvés után néha eltölt a magány, de ennek a fájdalmával nem terhelek másokat. Az az igazság, hogy akinek nincs társa, az egyedül érzi magát, ezen nincs mit szépíteni.”

A sztár 1972-ben vált el a második férjétől, azóta nem tudott vagy nem akart megállapodni.

„Nagyon egyszerű oka van annak, hogy hosszú évtizedek óta nincs párom: nem lettem szerelmes! Senki nem tudta igazán megérinteni a szívemet, sőt egy-egy jelentkező esetében inkább indultam volna Hódmezővásárhelyre gyalog, mint hogy megsimítsa a karomat!” – kacagott fel. „Bánom is, meg nem is, hogy így alakult a szerelmi életem, de keseregni nem akarok. Az én koromban már amúgy sem számítok egyedülállónak, inkább elvált asszonynak, pedig szingli vagyok, retro szingli. Bár se társam, se gyerekem, tudom, hogy miután meghaltam, sokaknak hiányzom majd, és megszámlálhatatlan ember lesz a temetésemen. Nincs abban semmi meglepő, hogy gondolok a halálra, de annyira szeretek élni, hogy a mulandóság nem kerget az őrületbe. Játszom színpadon, az emberek elhalmoznak szép szóval és kedves gesztusokkal, van kit értesíteni vészhelyzet esetén; nekem ennyi elég a jó élethez.”

Egy életre szóló barátság

Kevesen tudják, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András, azaz a Barátok közt Magdi nénije és Vili bácsija már a sorozat előtt is jóban voltak, sőt mély barátság fűzte őket egymáshoz.

„Negyvennyolc éve ismerjük egymást, együtt játszottunk Békéscsabán. Andrással mindig haverok voltunk. Most ráadásul ismét együtt dolgozunk, hamarosan fellépünk az önálló estünkkel, ami a Keresem az Uramat! címet kapta” – újságolta a hírt a művésznő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában