teljesen öszeomlott

2020.11.26. 16:20

Újabb nem várt fordulat: Feladta a Farm VIP játékosa

Ketten is távoztak a TV2 kalandrealityjéből, pedig csak egy játékos vérzett el a párbajban. Nem akart tovább csapata terhére lenni...

Forrás: TV2

A K1-es világbajnok nagy elánnal kezdett bele a Farm VIP forgatásába, de hamar lesérült, ami rányomta a bélyegét a továbbiakra. Jóni Máté alig-alig tudta kivenni a részét a feladatokból, ami bizony hátrányt jelentett a sárga csapatnak.

Máté ezért úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a tv kalandreality-jét. A sportoló a szerda esti adásban közölte társaival döntését, melynek hátteréről a Ripostnak mesélt. „Nem hezitáltam sokáig, egyszerűen csak meghoztam a legjobb döntést a csapat érdekében.

Fotó: TV2

A sérülésem után, már nem tudtam úgy segíteni az egységet, ahogyan azt magamtól elvártam.

Egy darabig próbáltam fájdalomcsillapítókkal átvészelni a napokat, de ezt nem lehetett a végtelenségig csinálni” – mondta Máté, aki így már a sárga csapat szabadnapos programján sem vett részt, amit a termelési feladat megnyeréséért kaptak.

A társai bár sajnálták, hogy így ért véget Máté játéka, valójában megkönnyebbültek a bejelentése után. „Máté bejelentése nem lepett meg, inkább megkönnyebbültem és szerintem már mindenki más is. A csapatra is egy kicsit rányomta a bélyegét ez a szitu, terhes volt, hogy állandóan erről kellett beszélni, figyelni, hogy éppen hogy érzi magát. Máténak is valószínűleg megváltás volt, hogy elmehet” – mondta az adásban Kucsera Gábor.

Fotó: TV2

Eközben a piros csapat az esti párbajra készült, ahol a farmgyűlés után Závodi Marci hívta ki barátját, Kerényi Miklós Mátét. Az zenész végül alulmaradt a színésszel szemben, így számára ért véget a kaland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában