pár napra bezárkózik

2020.12.10. 08:09

Mi történt? Gáspár Zsolti rosszul lett, azonnal kórházba vitték

A Farm VIP gazdája kedden lett rosszul, azonnal kórházba vitte egy barátja. A koronavírustesztje negatív lett, de azóta sem érzi jobban magát.

Forrás: TV2

Váratlanul rosszul lett kedd délután Gáspár Zsolti, úgy érezte, rögtön összeesik.

„Egy bevásárlóközpontban álltam sorba kedd este, amikor egyik percről a másikra azt éreztem, hogy kimegy a lábam alól a talaj.

Az volt a baj, hogy nagyon kevés kassza volt nyitva, negyven percig álltam, amikor szédülni kezdtem” – mesélte Zsolti a Borsnak, akit egy barátja segített ki az üzletből, és azonnal kórházba is vitte.

Gyorstesztet végeztek a Farm VIP műsorvezetőjén, de az negaítv lett. Estére Zsoltinak hőemelkedése lett, nincs jobban, ezért visszarendelték egy újabb tesztre.

„Az újabb tesztem is negatív lett, de nem vagyok jobban

– mondta. – Úgy döntöttem, lepihenek és három napig ki sem mozdulok otthonról. Úgy érzem, valami nincs rendben. Az biztos egyébként, hogy idén többet én már nem megyek olyan helyre, ahol sok ember van. Az biztos!

Mert azt látom, hogy a maszkot ugyan mindenki hordja, de a távolságtartás az nem megy az embereknek. Nem akarok koronás lenni, olyan sok gyászt ho­zott idén ez a betegség, hogy muszáj óvatosnak lenni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában