két gyereke várja haza

2021.01.05. 12:02

Volt párjával kávézott, lefürdött és elment otthonról – azóta semmit sem tudnak Mariannáról

Kétségbeesetten, minden követ megmozgatva keresi édesanyja a 24 éves Kiss Marianna Évát. A fiatal nő Karcagról, az otthonából tűnt el december 22-én, életjelet pedig azóta sem adott magáról.

Se éjjele, se nappala Lázok Évának, mióta karácsony előtt pár nappal minden előzmény nélkül nyoma veszett szeretett lányának – írja a Bors.

Mariannát az élettársa látta utoljára, akivel éppen előtte szakítottak véglegesen.

„A lányom eltűnése előtt másfél héttel költözött vissza a párja a szüleihez, miután szakítottak. Öt éve voltak együtt, 3 esztendeje egy közös gyerekük is született. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek haza hozzám Karcagra” – mesélte a lapnak az eltűnt nő aggódó édesanyja.

Ebben a karcagi házban látták utoljára az édesanyát
Fotó: Google Street View

 

Mint mondta: Marianna kiábrándult a kapcsolatból, már akkor sem voltak túl jól, amikor hozzá költöztek, de még adtak maguknak egy esélyt. Az eltűnt nőnek a korábbi kapcsolatából van egy 9 éves gyermeke is.

„Amikor Attila elköltözött, azt kérte, hogy egy rövid ideig hadd vigye magával a kis Vendelt is, mondván, egyedül nem bírná elviselni mindkettejük hiányát. Úgy volt, hogy az eltűnés előtti hétvégén jön át a kicsivel, de ő váratlanul 22-én érkezett. Én akkor éppen dolgozni voltam. Az elmondása szerint ő ébresztette a lányomat, aztán kávéztak, beszélgettek, majd Marcsi megfürdött és elment. Amikor Attila azt kérdezte, hogy hova megy, állítólag azt a választ kapta, hogy nincs hozzá köze” – magyarázta a Borsnak Éva.

Őt keresik: Kiss Marianna Éva két hete ment el otthonról
Fotó: police.hu

A férfi a házban maradt a két gyerekkel, aztán egyszer csak megérkezett Marianna testvére, aki egyből felhívta az édesanyját azzal, hogy mi történt. Éva azonnal próbálta hívni Mariannát, de akkor már nem lehetett elérni.

„Ekkor még nem gondoltam, hogy baj lehet, azt hittem, hogy csak elment vásárolni karácsonyra. Már biztosan tudom, hogy nem oda ment. Azóta

két hét telt el, de semmit nem hallottunk felőle.

 

A rendőrségen december 24-én tettem bejelentést. A kisebbik gyermek azóta is az apjánál van. A nagyobbiktól kérdeztem, hogy látott vagy hallott-e valamit, de azt mondta, hogy az egyik szobában mesét nézett, így nem tud semmiről. Attól félek, hogy valami nagy baj érte szegényt” – tette hozzá az asszony.

,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában