Bulvár-celeb

2021.03.27. 15:47

Debreczeni Zita könnyek közt mesélt: édesanyjával alig, tesójával egyáltalán nem beszél (videó)

Könnyek között mesélt rossz családi kapcsolatáról Annoni Zita.

Forrás: Bors

A Mondd el Tatár Csilla Extrában Debreczeni Zita elárulta, sok sérelem érte, ezért édesanyjával ritkán, idősebb bátyjával pedig évek óta nem beszélt – idézi a Bors.

Fura a családi kapcsolatom, még az édesanyámmal is, ezért csak ritkán járok haza. Nehéz erről beszélnem.

Mindig van mosolyszünet közöttünk, napokat tudnék beszélni, milyen sérelmek vannak benne és bennem is. Két bátyám van, az idősebbel évek óta nem beszélek. Fura a családunk, ezért mondom azt, hogy az egyik oldalról a Jóisten elvett, a másikról pedig kaptam egyet –

mondta könnyeivel küszködve Zita, aki férje, Gianni Annoni által mindent megkapott, ami számára a családot jelenti.

Apukáját már elveszítette, aki szigorú volt vele gyerekként.

– Hogy én ilyen ember lettem, az annak köszönhető, hogy édesapánk hogyan viselkedett velünk. Ezért nem lettem cicababa, nem az a fontos, hogy a nap 24 órájában hogyan nézek ki, milyen hajam, a bőröm, nem ez köti le a mindennapjaimat. Egy földön járó, nagyon kemény embernek nevelt, viszont meg van a hátulütője is, nem lettem lelki ember. Gianni oldaláról van egy óriási szeretet, a nap 24 órájában tudna az érzelmeiről beszélni – mesélte az édesanya.

A műsorban többek között azt is elárulta, focizott, karatézott, sosem érdekelték a lányos dolgok, szerinte ezért kapott fentről fiúgyermeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában