Bulvár-celeb

2021.06.01. 07:05

Majdnem tragédiába torkollott a lakodalom – Újra kellett éleszteni egy vendéget

Egy táplánszentkereszti kastélyban tartott lakodalomban élesztették újra az egyik vendéget.

Forrás: vaol.hu / olvasói fotó

Táplánszentkereszten, egy kastélyban tartott lakodalomban történt a végül a gyors segítségnek köszönhetően szerencsésen végződött eset, amit az Országos Mentőszolgálat is megosztott Facebook-oldalán. A vaol.hu olvasójának beszámolója alapján a délután folyamán a polgári szertartás előtt tartott állófogadáson egy aprósüteményt nyelt félre egy idős vendég, aki ezután félrevonult, hogy a köhögéssel ne zavarja a többi vendéget – írja a vaol.hu.

 

Sajnos nem sikerült a félrenyelt falatot felköhögnie, rosszul lett, és leesett a székről is, amin addig ült, de szerencsére ennek volt szemtanúja, pedig egy melléképület mellett történt, viszonylag félreeső helyen. A vendégek és a személyzet azonnal a férfi segítségére siettek, egy orvos eltávolította az akkor már nem lélegző férfi torkából a megakadt falatot, és elkezdte az újraélesztést, míg mások mentőt hívtak.

A kiérkező mentők folytatták az újraélesztést, ami végül sikeres volt, a férfit stabil állapotban szállították a szombathelyi kórházba, ahol megvizsgálták, és szerencsére néhány óra múlva már haza is engedhették.

A kastély személyzete és a szervezők Facebook-oldalukon mondtak köszönetet mindenkinek, aki a sikeresen végződött újraélesztésben részt vett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában