Bulvár-celeb

2021.07.27. 09:05

Kórházból kórházba rohant Gelencsér Tímea

A csinos műsorvezető nehéz napokon van túl.

Forrás: Instagram

Az Exatlon csinos riportere pokoli napokon van túl. Gelencsér Timi a Mokka adásában beszélt arról, hogy édesanyja nemrégiben megsérült. Nem részletezte, hogyan történt a baj, annyit azonban elmondott, hogy az édesanyjának csúnyán eltört a keze, emiatt pedig tizenkét héten át kell elviselnie a gipszet. Azonban nem ő volt az egyetlen a családból, akit baleset ért.

Timi kutyusa, Licsi is sürgős orvosi ellátásra szorult. Napközben még együtt futottak öt kilométert, és a kutyus nem jelezte, hogy bármi baj lenne. Vasárnap éjszaka viszont a nyüszítésétől volt hangos a ház.

„Nem tudtuk, hogy mi lehet a baja, ezért be kellett vinnünk az állatkórházba”

– mondta Timi, ám akkor még nem sejtette, hogy milyen kálvária vár rájuk. Bejárták a fél várost, mire találtak egy olyan állatorvost, aki fogadta őket. Kiderült, hogy Licsi egyik sebe csúnyán begyulladt, ezért átesett egy gyors beavatkozáson és injekciót is kapott. Timi alig aludt néhány órát, mivel a reggelt már Tihanyban, a Mokka forgatásán kezdte, így bár nem látszott rajta, de eléggé kimerülten érkezett.

Nem fog nyaralni

Timi elmondta, mivel öt hónapot töltött Dominikán, elhatározta, hogy hazaérve csak a családjával tölti majd a szabadidejét. A számításait azonban keresztülhúzta a sok felkérés és munka, ezért gyakorlatilag semmit sem pihent.

„Rengeteget utaztam, ezért nem akarok sehova sem menni, idén biztos nem fogok nyaralni. Inkább a családommal leszek és segítek anyukámnak, amíg fel nem épül.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában