Bulvár-celeb

2021.09.18. 11:45

Drámai részletek Polgár Kriszta szüléséről: extrém körülmények közt hozta világra gyermekét

Megszületett az Amerikában élő egykori szépségkirálynő harmadik gyereke. Polgár Kriszta lánya a harminchetedik héten, időjárási vészhelyzet alatt érkezett.

Forrás: Instagram

Napok óta a Nicolas hurrikántól hangos az amerikai sajtó, ami ráadásul pont azt a régiót veszélyezteti, ahol Polgár Krisztáék is élnek. Az egykori szépségkirálynő így extrém időjárási körülmények között volt kénytelen megszülni harmadik gyermekét – írja a Bors.

Amikor elfolyt a magzatvizem és rohanni kellett a kórházba, még csak csúnya vihar volt. Aztán mire hazamehettünk, hurrikán lett belőle. Eléggé megijesztett minket az érkezése, de szerencsére az utolsó pillanatban megfordult a szél és mi már csak picit kaptunk Nicolasból.

Nehezen lehet megszokni a kegyetlen időjárást, de már tudjuk, hogyan kell felkészülni és mivel távol vagyunk a parttól, rendszerint gyengülnek a viharok, mire ideérnek – mondta a Borsnak Polgár Krisztina.

Az egykori szépségkirálynő múlt pénteken adott életet harmadik gyermekének. Lana 2940 grammal és 49 centiméterrel született, és két fiútestvére közötti egyedüli lányként egészen biztosan a tenyerén hordozza majd a család.

– Az érkezése megtöri a fiú uralmat. Olivér 8, Vincent pedig már 6 éves nagyfiúk. Lufival, táblával, rajzokkal várták haza a hugit – mesélte Kriszta, aki azt is elárulta, Lana honnan kapta különleges nevét.

– Amerikában szó szerint bárhogy elnevezhettük volna a babát, de mi már nyolc évvel ezelőtt beleszerettünk a Lana névbe, a testvérei is ezt a nevet kapták volna, ha lányok. Nagyon szép a hangzása és nagyon illik hozzá ez a név

– árulta el a szépség, aki egyedül azért szomorkodik egy kicsit, mert a hatalmas távolság miatt a nagyszülők egy ideig még nem láthatják a kicsit.

– Szeretném hazavinni Lanát Magyarországra karácsony környékén, ha a vírushelyzet megengedi. Addig viszont csak az internet segítségével láthatják őt a nagyszülők – mondta Kriszta, aki egyelőre mindent megtesz, hogy maga kiélvezze a babázást, ugyanis Lana után nem terveznek több gyereket.

– A következő hetekben kiélvezem a babaillatot a házban. Nem szeretnénk több babát, így az ‘utolsó’ újszülött hónapokat szeretném magamba szippantani. A kislányunk tényleg teljessé tette a családunkat

– zárta a szépségkirálynő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában