Bulvár-celeb

2021.09.28. 06:30

Győzike nem aprózta el: Ferrarit vett a lánya barátjának

Gáspár Virág és barátja egy tűzpiros sportautóba ülhet be – legalábbis ez derül ki a Van életünk című realityből, ami szeptember 27-én tért vissza a LifeTV-re.

Forrás: LifeTV

Az első epizódban Zámbóéknál egy kanapéval akad gond, Cooky fiatalító kúrába kezd, Gáspárék pedig vállalkozást indítanak a gyerekeknek. Eleinte úgy tűnik, hogy Győzike egy mikrobuszt akar venni Virágnak és barátjának, de ettől kiborulnak a fiatalok – derül ki az Origo cikkéből.

Aztán színpadiasan begurul egy Ferrarival, a tesztvezetés során Virág udvarlója rendesen nyomja a gázt. A kocsiból kiszállva Gáspár Győző elmondta, mennyire számít, mit gondolnak róla mások.

„Kiszálltunk a kocsiból, remegett a lában, falfehér voltam.

Én a nyugdíjas autókhoz vagyok hozzászokva.

De az én vejemnek legyen, mert én vagyok Gáspár Győző a televízióból!

Fotó: Ripost

Nehogy már az én vejemnek ne legyen, mert azt mondják a cigányok, hogy neki nincs kocsija. Úgyhogy az én vejemnek Ferkója van, ennyi!” – ünnepelt kissé szétszórtan a családfő.

Győzike a ferraris jelenet előtt még azon háborgott, hogy a mai fiatalok el vannak kényeztetve, a luxust követelik – és erre vett egy sportkocsit, legalábbis a felvétel szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában