Bulvár-celeb

2021.10.23. 07:00

Borzalmas tragédia! Egyszerre vesztette el lányát és unokáját a nagymama (videó)

A Fadd közelében történt baleset után már senkije sem maradt az idős asszonynak. Megtörten beszélt az érthetetlen tragédiáról.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy 43 éves nő és gyereke szerdán délelőtt haltak meg egy brutális karambolban Faddnál. A gyászoló édesanya és egyben nagymama könnyeivel küzdve beszélt elvesztésükről – írja a Ripost.

„Csak annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket” – ezt mondta zokogva a Tényeknek az asszony. Lányát és unokáját egyszerre veszítette el, amikor Fadd közelében hatalmas sebességgel egy fának csapódtak autójukkal.

A sofőr, a 43 éves édesanya beszorult a roncsba, 16 éves lánya, Kíra pedig kirepült a kocsiból. A gyászoló idős asszonynak a tragédia után senkije sem maradt, már az összes családtagja meghalt.

A TV2 híradójának információi szerint anya és lánya Gerjenbe tartottak, ahol egy ebédre voltak hivatalosak. Az anya az utolsó pillanatig próbált ellenkormányozni, de az autó nekicsapódott a fának.

Mécsesek égnek a szekszárdi szépségszalon előtt, ahol Csilla dolgozott. Kollégája megtörten árulta el, hogy kislánya is kozmetikus szeretett volna lenni.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában