Bulvár-celeb

2021.10.28. 16:31

Meg fog lepődni, hol folytatja Palik László

Kiderült, hol folytatja a TV2-től távozó Palik László.

Palik László is a verseny után vált külön Marsi Anikótól

Forrás: TV2

Október közepén derült ki: Palik Lászlót már biztosan nem láthatjuk az Exatlon Hungary következő évadában, a műsorvezető ugyanis három év közös munka után otthagyta a TV2-t. Azóta mindenki azt találgatta, vajon hol folytatja Palik, aki alighanem sokakat meglepett döntésével, ugyanis nem egy másik országos tévécsatornán, hanem az interneten, egész konkrétan a YouTube-on láthatjuk viszont.

Palikék Világa by Manna címmel indít ugyanis sorozatot a Manna Vision Médiánál – írja az Index nyomán a Bors.

A tévés tisztában van vele, hogy szokatlan terep lesz számára a netes műsorkészítés.

– Azt gondolom, amibe most kezdek, hatalmas kihívás számomra, talán az utolsó nagy kihívásom, ugyanis a verseny itt korlátlan. A YouTube-ra percenként a világon ötszáz óra anyagot töltenek fel, egy adott percben tehát ezzel az ötszáz órával kell versenyeznie annak, aki úgy gondolja, hogy az online téren keresztül megy.

Ez a dolog mindig is halálosan izgatott, és még ennyi idősen is nagyon foglalkoztat. Engem ugyanis egyetlen egy dolog érdekel, így vagyok bekötve: a verseny

– magyarázta az oldalnak.

A műsor egyébként a tervek szerint hetente háromszor jelentkezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában