Bulvár-celeb

2021.10.16. 07:59

Rúzsa Magdinak két kisfia és egy kislánya lesz

A kismama repes a boldogságtól, hiszen nagyon szeretett volna fiús és kislányos anyuka is lenni. Miután különböző nemű babákat vár, így egyszerre teljesült minden kívánsága.

Alig két héttel ezelőtt ért véget a 2021-es Karma turné, Rúzsa Magdi mostantól kizárólag a babavárásra szeretne koncentrálni. A hármas ikrekkel várandós kismama terhessége nemrég lépett az ötödik hónapjába, a pocakja egyre nagyobb, a fizikai változásokat pedig szeretné kipihenten és teljesen felkészülten megélni. Nem kérdés, hogy lesz mire figyelnie, hiszen egyszerre három babát kihordani még a legideálisabb körülmények között is kemény fizikai és lelki megterhelést jelent.

A zenekar, de az egész ország az énekesnőnek szurkol
Fotó: Facebook

 

Magdi és párja a hírek szerint már elkezdték előkészíteni a babák szobáját, és jelenleg is a babakellékek vásárlását tervezik, addig viszont, amíg nem tudták, hogy milyen neműek lesznek a gyerekeik, nem igazán tudtak merre indulni. Ha három lány érkezik, kislányos színekben kell gondolkodni, ha csak fiúk, akkor viszont jöhetnek a világoskék kiegészítők…

Az énekesnő a terhessége első heteitől rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, és bár már hetekkel ezelőtt is voltak a doktoroknak sejtései azzal kapcsolatban, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két apróságról nem tudtak biztosat mondani. Egészen eddig.

Megmutatták magukat a babák

A Bors exkluzív információi szerint Magdi a legutóbbi kontrollvizsgálaton végre a saját szemével is láthatta azt a csodát, ami a szíve alatt történik, a babák végre hajlandók voltak teljes valójukban megmutatni magukat a kíváncsi világnak.

Az énekesnő szíve alatt – immáron bizonyos – két kisfiú és egy kislány cseperedik.

A családban hatalmas az öröm, Rúzsa Magdi így nyilatkozott a Bors megkeresésére:

A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de most már az is biztos, hogy hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Minden esetre a szívem mélyén erre is vágytam.

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában